Az IMMERGAS 1964 óta vezető szerepet tölt be a háztartásokban használatos gázüzemű fűtőkészülékek tervezésében és gyártásában.

Élvonalbeli szerepe, a siker titka, a minőség és a termékek állandó fejlesztésének köszönhető.

Az olasz anyavállalat, termékeinek teljes körű hátterének biztosítása érdekében, 2004-ben létrehozta magyarországi leányvállalatát, az Immergas Hungária Kft-t.

Immergas, elismert márka Magyarországon

A magyar képviselet, az olasz Immergas szellemiségét követve, már a kezdetektől fogva rendkívül aktív tevékenységet folytatott. A minőséget folyamatosan szem előtt tartva, a márka egyre nagyobb teret hódított és mára már a hazai fűtéstechnikai piac egyik meghatározó tagjává vált. Termékei között nem csupán a hagyományos és kondenzációs gázkazánok, hanem megújuló energiát hasznosító berendezések is megtalálhatók.

Tapasztalat és bizalom: időtálló minőség, teljes körű jótállás 5 évig

Az Immergas hazánkban is megerősödött pozícióját a kazánok magas minősége és a termékekhez adott széleskörű szolgáltatási kör biztosítja. Hazánkban az Immergas Hungária Kft. 2010 augusztusában bevezette az 5 év teljes körű jótállást minden általa forgalmazott gázkazánjára.

Célunk, hogy mindig a lehető legjobb szolgáltatásban részesüljenek a felhasználók. Kiemelt figyelmet szentelünk ügyfeleink elégedettségére, így számunkra egyaránt fontos az értékesítés, a termékvásárlás utáni üzemeltetés, a karbantartás és a szervizelés kérdése.

A jótállás további részleteit és a feltételeket elolvashatja a Jótállási Feltételek menüpontban.

Lakossági tanácsadás és szakmai képzések az Immergas Oktatóbázison

Mind az olaszországi, mind a magyarországi képviselet külön oktatóbázis működtetésével a képzés terén is ügyel az innovációra. Exkluzív kapcsolatot ápol szerelőivel is, akiket folyamatosan a legfrissebb információkkal lát el. Ennek jó példája a szakmai képzési program, melyet az Immergas a saját telephelyén szervez meg.

A szigetszentmiklósi telephelyen üzemeltetett Oktatóbázis konzultáció és szaktanácsadás céljából bemutatóteremként működik, képzési célból oktatóteremként és előadóként is funkcionál.

Lakossági tanácsadás céljából érdemes előzetesen időpontot egyeztetni: felszerelt és működő készülékeinket a bemutatótermünkben tekinthetők meg, viszont szakmai képzéseink alatt ez a helyiség nem látogatható.

Kereskedelmi és szerviz partneri hálózat

Az Immergas Hungária Kft. termékeit régióképviselő partnerein keresztül forgalmazza, akikkel közvetlen kapcsolatot tart fenn, és folyamatos tájékoztatást nyújt az aktuális információkkal kapcsolatban.

Az Immergas szervizhátterét több mint 150 szerződött szakszerviz partner biztosítja. Országos szerviz-partneri hálózatunk garancia arra, hogy minőségi támogatás áll ügyfeleink rendelkezésére. Kizárólag szerződött és folyamatosan képzett szerviz szakemberek üzemelhetik be és tarthatják karban az Immergas készülékeket, fűtési és HMV rendszereket.

 • 2022 Útjára indul a Bemutató autónk, az első Immergas Roadshow
 • 2021 Megújul az immergas.hu honlapunk
 • 2020 Elindul az Immergas Hungária Facebook oldala
 • 2019 15 éves az Immergas Hungária - 55 éves az anyavállalat
 • 2018 Immergas Hungária a Euroskills 2018 verseny szakmai szponzora
 • 2017 Bemutatjuk az új hibrid rendszerünket, a MAGIS Combo-t
 • 2016 Fókuszban a megújuló energiák és az innováció
 • 2015 Elérhetővé válnak a legújabb ErP direktíva szerinti még gazdaságosabb gázkazánok
 • 2014 10 éves az Immergas Hungária Kft. - 50 éves az anyavállalat Új Immergas logo - az innováció jegyében
 • 2013 Új, többfunkciós Oktatóbázis az Immergas Hungária Kft. telephelyén
 • 2012 "Business Superbrands 2012" díj
 • 2010 5 év teljes körű jótállás bevezetése az Immergas gázkazánokra
 • 2006 "A legdinamikusabban startoló magyar cég" díj
 • 2004 Megalakul az Immergas Hungária Kft.

Karrier

Oldal tetejére