2018.09.18.

EUROSKILLS 2018 - Budapest 2018 szeptember 26-28. HUNGEXPO

2018-ban Budapesten, a Hungexpo területén rendezik meg Fiatal Szakemberek Európa-Bajnokságát, mely ingyenesen meglátogatható.

Tisztelt Partnerünk, kedves Érdeklődő!

A EuroSkills nem más, mint a fiatal szakemberek Európa-bajnoksága. A rendezvény, a tavalyi Abu-Dhabi után idén Magyarországon kerül megrendezésre. A látogatók a verseny mellett látványos bemutatókat láthatnak a szakmákról- és a legfrissebb európai fejlesztésekről. Számos országból érkeznek olyan 25 évnél nem idősebb fiatal szakemberek, akik az Európa legjobbja címért küzdenek meg egymással. Szakmánként minden résztvevő országból csak egy versenyző vagy versenyzői csapat indulhat az EuroSkills versenyen. Számos szakma csoportban versenyezhetnek a résztvevők, nevezetesen:

 

Kreatív művészetek és divat

Információs és kommunikációs technológiák

ÉpítőiparGyártási és mérnöki technológiák

Szállítás és logisztika

Szociális és személyi szolgáltatások.

 

A EuroSkills rendezvényen a szakmai versenyeken túlmenően lehetőség van kapcsolatépítésre és nemzetközi tapasztalatcserére, amelyet a versennyel egy időben zajló háromnapos kiállításon, konferenciaprogramokon és szakmai rendezvényeken lehet szert tenni. A látogatóknak interaktív módon van lehetőségük a szakmák kipróbálására, amely kiváló lehetőséget nyújt többek között a pályaválasztás előtt álló fiataloknak.

A rendezvényen jelenlévő számos nagyvolumenű világmárkák képviseletei között idén az Immergas Hungária Kft. is szerepel, mint Szakmai Stratégiai Szponzor.

Az Építőipari szakmákon belül a Víz-, gáz-, és fűtésszerelő versenyszámon belül az Immergas Hungária Kft. 14 db kombinált üzemű kondenzációs gázkészüléket bocsájt rendelkezésre a verseny idejére, amelynek köszönhetően egy ígéretes versenyszámnak nézünk elébe.

Az IMMERGAS a háromnapos rendezvény ideje alatt, a versenyhez szükséges kazánok biztosítása mellett egy saját standdal is megjelenik (G pavilon 9. stand), ahol a hőszivattyús palettájával igyekszik majd megismertetni az érdeklődőket.

Emellett a verseny területén, több helyen, külön kijelölt „Try A Skill” területeken lehetőség nyílik a szakma egyes részeinek gyakorlati kipróbálására is. Az ,,A" pavilonban a fűtés-hűtés technikai versenyen, a szakma bemutatásával az Immergas is megjelenik. A hűtés és légkondicionálás verseny területén, az Immergas szakmai elismerése eredményeként kollégánk, Szinger Vilmos, mint versenyfelügyelő vesz részt.

Várunk minden érdeklődőt, szakiskolákat és kollégát, aki a szakma után érdeklődő ifjúságnak szeretné megmutatni a lehetőségeket.

A verseny, a kapcsolódó kiállítással és a rendezvényekkel együtt, ingyenesen tekinthető meg, csak előzetes regisztrációra van szükség. A regisztráció elérhető az alábbi linkeken:

Egyéni regisztráció
http://www.euroskills2018.com/hu/egyeni-latogatoi-regisztracio

Vidéki iskolai regisztráció:
http://www.euroskills2018.com/hu/iskolai-regisztracio

Budapesti iskolai regisztráció:
http://www.euroskills2018.com/hu/budapest-iskolai-regisztracio

 

Bízva abban, hogy Önnel is találkozunk a rendezvényen,

 

Szívélyes üdvözlettel: Immergas Hungária Kft.

Oldal tetejére